Advertisement

Παολα Ρεβενιωτη Βαρουφακησ - Βαρουφάκης κόμμα: Στο ψηφοδέλτιο του ΜΕΡΑ25 Χρανιώτης και ... / Υποψήφιοι με το μέρα25 του γιάνη βαρουφάκη θα είναι στις εθνικές εκλογές της 7ης ιουλίου η γνωστή ακτιβίστρια πάολα ρεβενιώτη και ο ηθοποιός γιώργος χρα.

Παολα Ρεβενιωτη Βαρουφακησ - Βαρουφάκης κόμμα: Στο ψηφοδέλτιο του ΜΕΡΑ25 Χρανιώτης και ... / Υποψήφιοι με το μέρα25 του γιάνη βαρουφάκη θα είναι στις εθνικές εκλογές της 7ης ιουλίου η γνωστή ακτιβίστρια πάολα ρεβενιώτη και ο ηθοποιός γιώργος χρα.. Χθες το «μέρα25» ανακοίνωσε επιπλέον 100 υποψήφιους βουλευτές εν όψει των εκλογών της 7ης ιουλίου, ανάμεσα στους οποίους η πάολα ρεβενιώτη στην α' αθήνας. Μεταξύ των 100 ονομάτων ξεχωρίζουν οι υποψηφιότητες του του ηθοποιού γιώργου χρανιώτη και της ακτιβίστριας του κινήματος λοατ πάολας ρεβενιώτη. Για το τι θα προσπαθήσει να αλλάξει σε περίπτωση που εκλεγεί, η πάολα ρεβενιώτη, είπε πως θα προσπαθήσει για την αποποινικοποίηση της κάνναβης για ψυχαγωγικούς λόγους, αλλά και για την αλλαγή στον τρόπο που φέρεται η πολιτεία στους εξαρτημένους ανθρώπους. Προ ενός μήνα, συναντήσαμε την πάολα ρεβενιώτη και την σκυλίτσα της στο καφέ metro στον σταθμό λαρίσης. Γιώργος χρανιώτης και πάολα ρεπενιώτη στα ψηφοδέλτια του μέρα25 του βαρουφάκη.

Παολα ρεβενιωτη is on facebook. «γεννήθηκε το 1958 στον πειραιά και μεγάλωσε στο κερατσίνι. «η πάολα εκπροσωπεί συνανθρώπους μας πάνω στους οποίους, χρόνια τώρα, ασκείται η πιο χυδαία, ύπουλη και δειλή βία μερίδας της κοινωνίας μας. Αίσθηση έχει προκαλέσει η ανάρτηση που έκανε στο twitter η πάολα ρεβενιώτη, λίγες ημέρες προτού ανακοινωθεί η υποψηφιότητά της στις εθνικές εκλογές με το κόμμα του γιάνη βαρουφάκη, μέρα25. Μια ανάρτηση έγραψε στο twitter ο γιάνης βαρουφάκης, στην οποία στηρίζει την επιλογή του να μπει στο ψηφοδέλτιο του μέρα25 η πάολα ρεβενιώτη.

Βαρουφάκης κόμμα: Στο ψηφοδέλτιο του ΜΕΡΑ25 Χρανιώτης και ...
Βαρουφάκης κόμμα: Στο ψηφοδέλτιο του ΜΕΡΑ25 Χρανιώτης και ... from www.alphafreepress.gr
Είναι ακτιβίστρια και πρωτεργάτρια του κινήματος λοατ στην χώρα μας. Εκλογεσ 2019 μέρα25 πάολα ρεβενιώτη. Χθες έγινε γνωστό πως η πάολα θα διεκδικήσει μια θέση στην βουλή με το κόμμα του γιάνη βαρουφάκη! «θα με βρείτε στο ψηφοδέλτιο του μερα25 στην α' αθηνών» έγραψε στο προφίλ. Χρανιώτης, ο δημοσιογράφος και παραγωγός ανδρέας ρουμελιώτης και η πάολα ρεβενιώτη. Προ ενός μήνα, συναντήσαμε την πάολα ρεβενιώτη και την σκυλίτσα της στο καφέ metro στον σταθμό λαρίσης. Δε φοβήθηκα ποτέ στη ζωή. Η πάολα ρεβενιώτη, τρανς ακτιβίστρια και εμβληματική προσωπικότητα του λοατκι κινήματος στην ελλάδα, θα είναι υποψήφια στην α΄αθηνών με το μέρα25 στις επόμενες εκλογές.

Για το τι θα προσπαθήσει να αλλάξει σε περίπτωση που εκλεγεί, η πάολα ρεβενιώτη, είπε πως θα προσπαθήσει για την αποποινικοποίηση της κάνναβης για ψυχαγωγικούς λόγους, αλλά και για την αλλαγή στον τρόπο που φέρεται η πολιτεία στους εξαρτημένους ανθρώπους.

Πάντα ύψωνα το ανάστημα μου όσο δύσκολες κι αν ήταν οι καταστάσεις. Μία εμβληματική προσωπικότητα των ανθρωπιστικών κινημάτων, η πάολα κατέβηκε στην α' αθηνών με το μέρα25 του γιάνη βαρουφάκη. Ανοιχτός σε συνεργασίες με νδ ή συριζα. Ο γιάνης βαρουφάκης, θα κατέβει υποψήφιος στη β' πειραιά και στο ηράκλειο κρήτης. Εισήχθη στη σχολή πολεμικού ναυτικού σε ηλικία 13 ετών, απ' όπου αποπέμφθηκε 3 χρόνια μετά», όπως αναφέρει η wikipedia. Η πάολα ρεβενιώτη αναγράφεται στο ψηφοδέλτιο και ως παύλος ρεβενιώτης, που είναι το πραγματικό της όνομα. «η πάολα εκπροσωπεί συνανθρώπους μας πάνω στους οποίους, χρόνια τώρα, ασκείται η πιο χυδαία, ύπουλη και δειλή βία μερίδας της κοινωνίας μας. Η πάολα, άφησε ιστορία στην ελληνική λοάτκι κοινότητα, και όχι μόνο, με την ακτιβιστική και πολιτική της δράση αλλά ακόμα ξεχώρισε για την ιδιαίτερη δουλειά της στο περιοδικό κράξιμο και. Η ευχή και κατάρα στους ψηφοφόρους του μητσοτάκη της υποψήφιας με τον γιάνη βαρουφάκη. Υποψήφιοι με το μέρα25 του γιάνη βαρουφάκη θα είναι στις εθνικές εκλογές της 7ης ιουλίου η γνωστή ακτιβίστρια πάολα ρεβενιώτη και ο ηθοποιός γιώργος χρα. Για το τι θα προσπαθήσει να αλλάξει σε περίπτωση που εκλεγεί, η πάολα ρεβενιώτη, είπε πως θα προσπαθήσει για την αποποινικοποίηση της κάνναβης για ψυχαγωγικούς λόγους, αλλά και για την αλλαγή στον τρόπο που φέρεται η πολιτεία στους εξαρτημένους ανθρώπους. Ξεχωρίζει ο λιζάρδος αλέξανδρος ρωμανός, δημοσιογράφος, κριτικός κινηματογράφος, ο δημοσιογράφος γ. Εκλογεσ 2019 μέρα25 πάολα ρεβενιώτη.

Χθες έγινε γνωστό πως η πάολα θα διεκδικήσει μια θέση στην βουλή με το κόμμα του γιάνη βαρουφάκη! Η πάολα ρεβενιώτη αποτελεί μια από τις πρωτοπόρες προσωπικότητες του ελληνικού λοατ κινήματος. Μια ανάρτηση έγραψε στο twitter ο γιάνης βαρουφάκης, στην οποία στηρίζει την επιλογή του να μπει στο ψηφοδέλτιο του μέρα25 η πάολα ρεβενιώτη. Λίγες μέρες πριν ανακοινωθεί η υποψηφιότητά της με το μέρα25 η πάολα είχε κάνει μια ανάρτηση που συζητήθηκε πολύ. Γιώργος χρανιώτης, πάολα ρεβενιώτη αλλά και οι δημοσιογράφοι ανδρέας ρουμελιώτης και αλέξανδρος ρωμανός λιζάρδος υποψήφιοι με το μέρα25 του γιάνη βαρουφάκη.

Βαρουφάκης κόμμα: Στο ψηφοδέλτιο του ΜΕΡΑ25 Χρανιώτης και ...
Βαρουφάκης κόμμα: Στο ψηφοδέλτιο του ΜΕΡΑ25 Χρανιώτης και ... from www.alphafreepress.gr
Ο γιάνης βαρουφάκης στηρίζει την πάολα ρεβενιώτη, έπειτα από τις αντιδράσεις που προκάλεσε στο διαδίκτυο. Η πάολα ρεβενιώτη, η γνωστή ακτιβίστρια και πρωτεργάτρια του κινήματος λοατκι, που ήταν υποψήφια στις εκλογές με το κόμμα του γιάνη η τρανσ ακτιβιστρια ηταν υποψηφια με τον βαρουφακη. Θα με βρείτε στο ψηφοδέλτιο του μερα25 στην α' αθηνών έγραψε στο προφίλ. Παολα ρεβενιωτη is on facebook. «γεννήθηκε το 1958 στον πειραιά και μεγάλωσε στο κερατσίνι. The press project 13 ιουν 2019 | 16:38:49. Μία εμβληματική προσωπικότητα των ανθρωπιστικών κινημάτων, η πάολα κατέβηκε στην α' αθηνών με το μέρα25 του γιάνη βαρουφάκη. Η πάολα ρεβενιώτη αποτελεί μια από τις πρωτοπόρες προσωπικότητες του ελληνικού λοατ κινήματος.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξή της στο avmag.gr:

Προ ενός μήνα, συναντήσαμε την πάολα ρεβενιώτη και την σκυλίτσα της στο καφέ metro στον σταθμό λαρίσης. Η πάολα ρεβενιώτη είναι ακτιβίστρια και πρωτεργάτρια του κινήματος λοατκι + στην χώρα μας. Ο γιάνης βαρουφάκης, θα κατέβει υποψήφιος στη β' πειραιά και στο ηράκλειο κρήτης. Η πάολα ρεβενιώτη, γνωστή ως πάολα, είναι ελληνίδα τρανς γυναίκα, κινηματογραφίστρια, εκδότρια, καλλιτέχνης, ακτιβίστρια και πρωτοπόρα φυσιογνωμία του ελληνικού λοατ κινήματος. Από νεαρή ηλικία και λόγω του κοινωνικού αποκλεισμού τρανς ατόμων από οποιαδήποτε εργασία. Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξή της στο avmag.gr: Χθες έγινε γνωστό πως η πάολα θα διεκδικήσει μια θέση στην βουλή με το κόμμα του γιάνη βαρουφάκη! Η πάολα ρεβενιώτη είναι από τις πιο παλιές εμβληματικές δυναμικές μορφές στο χώρο του ελληνικού λοατ κινήματος. Facebook gives people the power to share and makes. Σημειώνεται ότι το tweet αναρτήθηκε τρεις μέρες πριν την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της. Η πάολα ρεβενιώτη αποτελεί μια από τις πρωτοπόρες προσωπικότητες του ελληνικού λοατ κινήματος. Αίσθηση προκάλεσε το τελευταίο tweet της πάολα ρεβενιώτη, από την λοατ κοινότητα, η οποία ως ακτιβίστρια είχε κάνει την εμφάνισή της στα θεωρεία της ελληνικής βουλής το 2017. Υποψήφιοι με το μέρα25 του γιάνη βαρουφάκη θα είναι στις εθνικές εκλογές της 7ης ιουλίου η γνωστή ακτιβίστρια πάολα ρεβενιώτη και ο ηθοποιός γιώργος χρα.

Ανάμεσά τους βρίσκεται και η γνωστή τρανς ακτιβίστρια υπέρμαχος των δικαιωμάτων της λοατκι κοινότητας, πάολα ρεβενιώτη και ο. Η πάολα ρεβενιώτη είναι από τις πιο παλιές εμβληματικές δυναμικές μορφές στο χώρο του ελληνικού λοατ κινήματος. «εάν φοβόμουν δε θα ήμουν η πάολα ρεβενιώτη»! Facebook gives people the power to share and makes. Η πάολα ρεβενιώτη, η γνωστή ακτιβίστρια και πρωτεργάτρια του κινήματος λοατκι, που ήταν υποψήφια στις εκλογές με το κόμμα του γιάνη η τρανσ ακτιβιστρια ηταν υποψηφια με τον βαρουφακη.

Βαρουφάκης κόμμα: Στο ψηφοδέλτιο του ΜΕΡΑ25 Χρανιώτης και ...
Βαρουφάκης κόμμα: Στο ψηφοδέλτιο του ΜΕΡΑ25 Χρανιώτης και ... from www.alphafreepress.gr
«θα με βρείτε στο ψηφοδέλτιο του μερα25 στην α' αθηνών» έγραψε στο προφίλ. Μια ανάρτηση έγραψε στο twitter ο γιάνης βαρουφάκης, στην οποία στηρίζει την επιλογή του να μπει στο ψηφοδέλτιο του μέρα25 η πάολα ρεβενιώτη. The press project 13 ιουν 2019 | 16:38:49. Η πάολα ρεβενιώτη, γνωστή ως πάολα, είναι ελληνίδα τρανς γυναίκα, κινηματογραφίστρια, εκδότρια, καλλιτέχνης, ακτιβίστρια και πρωτοπόρα φυσιογνωμία του ελληνικού λοατ κινήματος. Λίγες μέρες πριν ανακοινωθεί η υποψηφιότητά της με το μέρα25 η πάολα είχε κάνει μια ανάρτηση που συζητήθηκε πολύ. Μεταξύ των 100 ονομάτων ξεχωρίζουν οι υποψηφιότητες του του ηθοποιού γιώργου χρανιώτη και της ακτιβίστριας του κινήματος λοατ πάολας ρεβενιώτη. Προ ενός μήνα, συναντήσαμε την πάολα ρεβενιώτη και την σκυλίτσα της στο καφέ metro στον σταθμό λαρίσης. Δε φοβήθηκα ποτέ στη ζωή.

Η πάολα ρεβενιώτη, γνωστή ως πάολα, είναι ελληνίδα τρανς γυναίκα, κινηματογραφίστρια, εκδότρια, καλλιτέχνης, ακτιβίστρια και πρωτοπόρα φυσιογνωμία του ελληνικού λοατ κινήματος.

«θα με βρείτε στο ψηφοδέλτιο του μερα25 στην α' αθηνών» έγραψε στο προφίλ. Join facebook to connect with παολα ρεβενιωτη and others you may know. Η πάολα ρεβενιώτη είναι από τις πιο παλιές εμβληματικές δυναμικές μορφές στο χώρο του ελληνικού λοατ κινήματος. Και η πάολα ρεβενιώτη στην ορκωμοσία των νέων βουλευτών, μαζί με ψαραντώνη. Στο ψηφοδέλτιο βρίσκονται επίσης ο γνωστός δημοσιογράφος ανδρέας ρουμελιώτης και ο καθηγητής πανεπιστημίου cambridge μιμιρίνης μιχαήλ. Η πάολα ρεβενιώτη ήταν η πρώτη και μοναδική, ανοιχτά τρανς υποψήφια στις εθνικές εκλογές του 2019. Παολα ρεβενιωτη is on facebook. Η πάολα ρεβενιώτη αποτελεί μια από τις πρωτοπόρες προσωπικότητες του ελληνικού λοατ κινήματος. Δε φοβήθηκα ποτέ στη ζωή. Το κόμμα του γιάνη βαρουφάκη δημοσίευσε λίστα με ακόμα 100 υποψηφίους. Αίσθηση προκάλεσε το τελευταίο tweet της πάολα ρεβενιώτη, από την λοατ κοινότητα, η οποία ως ακτιβίστρια είχε κάνει την εμφάνισή της στα θεωρεία της ελληνικής βουλής το 2017. Η πάολα ρεβενιώτη, τρανς ακτιβίστρια και εμβληματική προσωπικότητα του λοατκι κινήματος στην ελλάδα, θα είναι υποψήφια στην α΄αθηνών με το μέρα25 στις επόμενες εκλογές. Υποψήφιοι με το μέρα25 του γιάνη βαρουφάκη θα είναι στις εθνικές εκλογές της 7ης ιουλίου η γνωστή ακτιβίστρια πάολα ρεβενιώτη και ο ηθοποιός γιώργος χρα.

Posting Komentar

0 Komentar